onsdag 30. april 2014

Matmuffins med Fetaost og Basilikum


3 dl hvetemel
3 dl Sammalt hvete, fin
2 ts Bakepulver
0,5 ts Salt
4 stk Egg
5 ss god olivenolje
4 dl Yoghurt naturell
150 gram Fetaost
2 ss Basilikum, fersk


Bland mel, bakepulver og salt i en bolle.
Visp sammen egg, olje og yoghurt. Rør blandingen sammen med det tørre.
 
Del fetaosten i biter, hakk basilikum og bland dette forsiktig inn i muffinsrøren. 
 
Bruk et muffinsbrett med plass til 20 små eller 12 store muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet.
Fyll formene 2/3 deler fulle.
Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i ca 20 - 25 minutter. Avkjøl på rist.
 
Matmuffins passer godt til frokost, lunsj eller som lett middag med salat og brød.
 
Håper det faller i smak!